Haverkort  »  Gulle Groen 2023

Gulle Groen wonen in het voorjaar 2023

Gulle Groen wonen in het voorjaar is de jaarlijks terugkerende woonmanifestatie waarbij Haverkort de nieuwe collecties van de laatste beurzen toont. Het woord zegt het al, we zijn bij Haverkort Interieurs 10 dagen lang erg gul gestemd. Maar ook het aanbod is enorm gul. Er zijn Gulle Groen aanbiedingen op ALLE afdelingen. Er is o.a. een inruilactie waarbij uw oude meubel geld waard is, GRATIS decoratie cheques en stapelkorting tot wel 10% bij Montèl. (acties niet geldig i.c.m. andere acties/aanbiedingen)

Naast de nieuwe collectie welke getoond worden zijn ook de nieuwe catalogi van Feelings & Montèl  uit met de nieuwste collectie en trends voor het komende jaar. Ze liggen voor u klaar in de winkel!

Ook bij Mooiweer Styling & Decoratie is de nieuwe voorjaarscollectie nu binnen. Met een ruime keuze aan zijdebloemen, sierkussens, verlichting, decoratie (van o.a. Feelings) en nog veel meer. Breng sfeer in uw interieur! Tijdens Gulle Groen profiteert u van de diverse acties, waaronder 10% korting  op alle sierkussens en zijdebloemen.  Daarnaast presenteren zij de nieuwe geuren van Lampe Berger en Woodwick.

De showrooms zijn versierd met prachtige planten van Gaaf! Bloemen en Planten die het voorjaar kleur geven. Speciale aandacht is er voor de planten van ‘Air So Pure’, die u gratis ontvangt bij aankopen vanaf €250,-. Luchtzuiverende kamerplanten produceren niet alleen extra zuurstof, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit. En dat heeft positieve effecten. Luchtzuiverende planten zijn o.a. goed voor uw gezondheid, geluk en productiviteit!

Kom genieten van het Gulle Groen. Wij verheugen ons op uw komst!