Montèl in de regio Emmen, Assen, Hardenberg en Coevorden

U bent op zoek naar een voordelige bank of hoekbank, maar u wilt liever niet inleveren op kwaliteit en vormgeving? Montèl bewijst dat een kwalitatief hoogwaardige design bank of hoekbank beschikbaar is voor elk budget.
De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Bij Haverkort betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een Montèl bank, hoekbank of fauteuil. Ook verkrijgbaar bij Haverkort: prachtige Montèl salontafels, eetkamertafels en -stoelen en (relax)fauteuils voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De bank is mooi. De prijs nog mooier!
Het is sale bij Montèl! Montèl maakt plaats voor de nieuwe collectie.
Je ontvangt vanaf maandag 22 januari t/m 18 februari 2018 tot maar liefst 70% korting op alle salemodellen bij Montèl.
Bekijk hier de Montèl sale collectie.

Bij besteding vanaf 1500 euro

Naast de korting op de sale modellen heeft Montèl nog een hele leuke actie. Je ontvangt namelijk bij Montèl bij een besteding vanaf 1500 euro 'altijd een mooi cadeau'. Bij besteding vanaf 1500 euro mag je een greep doen uit onze Montèl Cadeaubox. Deze box zit boordevol super-cadeaus. Zo maak je kans op een bank, fauteuil, karpet, lamp, sierkussen, Protexx XXL behandeling of 5% korting op je gehele aankoop.


Montèl Brandstore

De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Laat u adviseren door de ervaren medewerkers van Montèl, de grootste zitspecialist van Nederland!

Maatwerk voor elk budget

Smaken verschillen en elk mens is uniek. Daarom maakt Montèl uw bank of fauteuil volledig op maat voor u met 1001 mogelijkheden en verrassend betaalbaar.

Service & Garantie

Bij Montèl zijn dat vanzelfsprekendheden. Op elk zitmeubel krijgt u 5 jaar garantie. De aanschaf van een Montèl zitmeubel levert u gegarandeerd jarenlang zitplezier op!

Montèl Woonmagazine

Vraag nu het Montèl Woonmagazine aan. In het Woonmagazine vind je tal van leuke items, tips, trends, inspiratie, kleuren en de nieuwe collectie 2016 / 2017!

Vraag hier het Montèl Woonmagzine aan

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.