IMG_7518.jpg

Het Advieshuis


Laat u inspireren en adviseren op onze grote, nieuwe afdeling: Het Advieshuis.
Haverkort… en dan is het áf!

Hovenk Gietvloeren
Wel eens een gietvloer van de hoogste kwaliteit gezien? Het geeft uw woonruimte of bedrijfspand een werkelijk prachtige en unieke uitstraling. Een hoogwaardige gietvloer is egaal en naadloos; het optimale canvas voor een interieur dat perfect past bij uw levensstijl. Heeft u interesse in een

Hovenk Gietvloer? Bekijk de mogelijkheden in Het Advieshuis van Haverkort Interieurs.

Mondea Spanplafond
Een strak en stijlvol spanplafond in de uitvoering en kleur die perfect past bij uw interieur? Wellicht met ingebouwde, sfeervolle halogeen- of LED-verlichting? Netjes ingewerkt; op de gewenste plekken, zonder storende bekabeling in zicht! Een spanplafond geeft uw woonruimte een schitterende afwerking en kan in korte tijd gerealiseerd worden, zonder breekwerk en rommel. Als u last heeft van een hol of galmend geluid is het nieuwe akoestische plafond een fantastische oplossing: geluiddempend en strak afgewerkt! Mondea is al ruim 25 jaar dé expert op het gebied van ambachtelijke en stijlvolle plafonds. Hoe ziet zo’n Mondea Spanplafond eruit?

U ziet het in Het Advieshuis van Haverkort Interieurs.

Stuc en Spack & BetonlookSpecialist
Stucwerk is vakmanschap. Laat o.a. uw muren, vloeren en vensterbanken stucen en prachtig afwerken door een specialist! Het resultaat zal u verbluffen: strakke betonstuc en een stijlvolle, hygiënische én originele leefruimte. Betonstuc is hét tijdloze alternatief voor betegelen. Stuc en Spack & BetonlookSpecialist zijn onze partners als het gaat om het creëren van perfect stucwerk. De vakmensen van Stuc en Spack & BetonlookSpecialist zijn o.a. gespecialiseerd in het afwerken van luxe badkamers met werkelijk schitterende wastafels. De interieurexperts van Haverkort Interieurs adviseren u graag over een feilloze afwerking van o.a. uw muren, vloeren en vensterbanken in Het Advieshuis.

Laat u inspireren!

Haardenspeciaalzaak Emmen
Sfeer, warmte en een eyecatcher in uw leefruimte? Niets zo effectief als een prachtige haard! Tegenwoordig zijn er zeer veel mogelijkheden op het gebied van duurzame haarden, zowel op hout als op gas. Een fraaie inbouwhaard direct naast de tv? Een haard als sfeervolle roomdivider? Het kan allemaal. Haverkort Interieurs werkt samen met de absolute specialist op dit gebied:Haardenspeciaalzaak Emmen. Onze binnenhuisadviseurs laten u graag de mogelijkheden in 3D zien, middels de Navigram 3D Roomplanner. In het ontwerp van een ruimtelijk plan voor uw leefruimte nemen wij meteen het ontwerp van uw haard mee. Samen met u maken we een persoonlijk, uniek en fascinerend interieurplan!

Woonwinkel Ramaker
De basis van een schitterend, origineel interieur? Een kwaliteitsvloer! Haverkort Interieurs werkt daarom samen met Woonwinkel Ramaker, specialist in harde vloeren. Ramaker heeft een enorme collectie houten vloeren, waaronder de collectie van Piet Boon. Naast het leveren van kwaliteitsproducten blinkt Ramaker uit als het gaat om vakbekwaam advies, hartelijke service en een uiterst deskundige montage.

Mooiweer Styling & Decoratie
Een professionele afstyling met perfecte woonaccessoires? Ook dat regelt u gewoon bij Haverkort Interieurs. In ons pand vindt u een vestiging van Mooiweer Styling & Decoratie, specialist op het gebied van afstyling. Laat u inspireren door een grote collectie decoratie, schilderijen, verlichting, kapstokken, spiegels, zijdearrangementen en nog veel meer. Vindt u het lastig om te kiezen? De stylisten van Mooiweer Styling & Decoratie komen graag bij u thuis om voor u de puntjes op de i te zetten met de juiste accessoires.